Kayıtlar

veresiyedefteri

Yusuf Burak Elkan

  

Gizlilik Sözleşmesi - Dijital Veresiye Defteri

1. Genel


Dijital Veresiye Defteri uygulamasını kullanmak, bu gizlilik ve güvenlik koşullarını okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi belirtir. Uygulamadaki belirli bölümlerin kullanımı veya bu bölümlerle ilgili özel ek hüküm ve şartlar geçerli olabilir.

2. Gizlilik ve Güvenlik Koşullarının Takibi / Değişiklik


Dijital Veresiye Defteri, herhangi bir zamanda önceden haber vermeden gizlilik ve güvenlik koşullarında değişiklik yapma veya ek koşullar getirme hakkına sahiptir. Bu değişiklikler, kullanım sırasında toplanan bilgilerin niteliği, kullanımı, üçüncü taraflarla paylaşılması ve gizlilik koşullarındaki değişiklikler hakkında bilgi içerecektir.

3. Kullanıcı Bilgileri


Kullanıcılar, uygulamaya sağladıkları her türlü içerik ve kişisel bilginin güvenilirliğini, doğruluğunu ve üçüncü tarafların haklarını ihlal etmediğini beyan ve garanti ederler. Uygulama sahibi, kullanıcılar tarafından iletilen içeriği veya mevzuata aykırı içeriği yayından kaldırma veya erişimi engelleme hakkını saklı tutar.

4. Kullanıcı Adı ve Şifre


Kullanıcılar, Dijital Veresiye Defteri uygulamasının belirli bölümlerine erişmek için kullanıcı adı ve şifre oluşturabilirler. Kullanıcı adı ve şifrenin güvenliğinden, yanlış veya hukuka aykırı kullanımdan ve izinsiz erişimlerden doğrudan kullanıcı sorumludur.

5. Bilgilerin Korunması


Uygulama sahibi, Dijital Veresiye Defteri uygulamasının tüm sayfalarının güvenliği için azami gayret gösterir ve kayıtlı verilerin gizliliğini, güvenliğini ve bütünlüğünü korumak için çeşitli teknik ve yönetimsel uygulamaları kullanır.

6. Üçüncü Kişilere Ait Siteler


Dijital Veresiye Defteri uygulaması, üçüncü taraf sitelere bağlantılar veya bilgiler sağlayabilir. Üçüncü taraf sitelerin içeriği, güvenliği ve gizlilik politikaları uygulama sahibinin kontrolü dışındadır. Üçüncü taraf sitelerin kullanımı, kullanıcıların kendi sorumluluğundadır.

7. Site Yardımcı Programları


Kullanıcılar, Dijital Veresiye Defteri uygulamasının bazı bölümlerinden yararlanabilmek için yardımcı programlara ihtiyaç duyabilirler. Bu bölümlerden yararlanıldığında, kullanım biçimi ve kapsamıyla ilgili veriler, uygulama veritabanına kaydedilebilir.

Getting Info...

Yorum Gönder

Çerez Onayı
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede tanımlama bilgileri sunuyoruz.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.