Kayıtlar

planlagizlilik

Yusuf Burak Elkan

Gizlilik Sözleşmesi - Planla Uygulaması

1. Genel


"Planla" uygulamasını kullanmak, bu gizlilik ve güvenlik koşullarını okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi belirtir. Uygulamadaki belirli bölümlerin kullanımı veya bu bölümlerle ilgili özel ek hüküm ve şartlar geçerli olabilir.


2. Kullanıcı Bilgileri


"Planla" uygulaması, kullanıcıların mail adreslerini doğrulamak ve notlarını senkronize etmek için kullanıcı bilgilerini saklar. Bu bilgiler, kullanıcıların hesaplarını yönetmek, notlarını korumak ve kullanıcıya hizmetler sunmak amacıyla saklanır.


3. Notları Saklanması

Kullanıcılar tarafından "Planla" uygulamasına girilen notlar, sunucuda saklanır. Bu sayede kullanıcılar farklı cihazlardan giriş yaptıklarında notlarına erişebilirler. Notlar, kullanıcıların hesaplarını güvenli bir şekilde yönetmek ve verileri korumak amacıyla saklanır.


4. Güvenlik


"Planla" uygulaması, kullanıcı bilgilerini ve notları korumak için gerekli güvenlik önlemlerini alır. Veriler, yetkisiz erişim, değişiklik veya ifşa edilmeye karşı korunur.


5. Üçüncü Taraf Hizmetleri


"Planla" uygulaması, kullanıcı bilgilerini üçüncü taraflarla paylaşmaz veya satmaz. Ancak, yasal gereklilikler veya hizmet sağlayıcılarla işbirliği yapma gereklilikleri doğrultusunda kullanıcı verileri paylaşılabilir.


6.Değişiklikler


Bu gizlilik sözleşmesi, "Planla" uygulamasının gizlilik politikasını belirler. Uygulamada değişiklikler yapılması durumunda, kullanıcılara bildirimde bulunulur ve güncellenmiş gizlilik sözleşmesi sunulur.


7. Kabul


Bu Gizlilik Sözleşmesi'ni kabul etmek, "Planla" uygulamasını kullanmanız anlamına gelir. Gizlilik ve güvenlik koşullarındaki herhangi bir değişiklikten sonra uygulamayı kullanmaya devam etmeniz, değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelir. 

Getting Info...

Yorum Gönder

Çerez Onayı
Trafiği analiz etmek, tercihlerinizi hatırlamak ve deneyiminizi optimize etmek için bu sitede tanımlama bilgileri sunuyoruz.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.